Alle zwembaden van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Urban Oasis

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

Urban Oasis

Urban Oasis in Den Haag is een plek waar je zintuigen op een uitgekiende manier worden geprikkeld door het design, de geuren, kleuren en ontspannende muziek. Bij het Urban Oasis uitjes voelt je heerlijk op je gemak. we gebruiken in ons wellness de meest innovatieve uitjes.voor zowel duo of Teamuitje tot vrijgezellenfeest en of andere groepen en familie uitje en workshops.

Urban Oasis Bied efficiënt ontspanning uitjes (SpaCapsule massage en zuurstofbar) Zo kunnen mensen heerlijk in relatief korte tijd toch optimaal ontspannen door Aqua massage ( Spa Capsule ). Dit uitje wordt gedaan door het prikkelen van alle zintuigen. En dit wel op zo’n manier dat eenieder vervalt in een gevoel van gelukzaligheid en ultieme ontspanning.

SpaCapsule Massage

Blakend van de energie loop je weer te flaneren door de stad, of misschien wel over de boulevard van Scheveningen. Het is net alsof je een week op vakantie bent geweest. Je hebt het gevoel alsof je de hele wereld aan kan.

Je voelt opeens warme masserende water pulsen over heel je lichaam. Net als wat de vele top sporters en sterren gebruiken om hun lichaam en spieren te verzorgen. Deze masserende pulsen zorgen ervoor dat de bloedsomloop in je lichaam wordt gestimuleerd. Het heerlijk masserende gevoel en de warmte zorgen ervoor dat er genotstoffen in je hersenen vrijkomen. Een soort natuurlijke drug die je lichaam aanmaakt om het juiste gedrag van je ziel en geest te belonen.

Zuurstofbar

Zuurstof + Eten = Energie
Extra zuurstof geeft je een nieuwe ontspannen energy boost gedurende de dag. Bij de chemische reactie tussen eten en zuurstof komt energie vrij. Deze energie wordt door mensen gebruikt om te bewegen, na te denken enzovoorts.
Bovendien herstellen lichaamscellen zich sneller in een zuurstofrijke omgeving en wordt het uithoudingsvermogen versterkt.

Parfum Maken bij de Parfumbar

Leuke workshop om zelf uw eigen unieke parfum maken: Parfum wordt gemaakt van etherische oliën. Deze oliën komen van harsen, bloemen, boomschors, vruchten, wortels, … Per parfum worden ongeveer 30 geuren gebruikt. De prijs en kwaliteit van het parfum is afhankelijk van het aantal gebruikte ingrediënten en de concentraties ervan.

Zelf uw eigen parfum maken bij Urban Oasis in Den Haag Centrum.Tijdens uitje voor 2 en Vriendinnendag of Vrijgezellenfeest!

Alle arrangementen zijn al mogelijk vanaf 2 personen!

Kijk op het Site voor verschillende mogelijkheden! http://www.urbanoasis.nl