Alle stad uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Lost in Time Utrecht

Beoordeel dit item
(9 stemmen)

 

Hoe kun je Lost in Time spelen?

Het enige wat je nodig hebt om het spel Lost in Time te spelen is een iPad. Je kunt bij het uitgiftepunt in Amsterdam (360 Amsterdam) een iPad huren met het spel erop voor een ochtend of een middag. Ook in Utrecht, Amersfoort en Amersfoort aan de Eem vind je deze uitgiftepunten. Lost in Time is ook met je eigen iPad te spelen kijk voor instructies op de website.

Het verhaal

Het verhaal begint met Thijmen, een jonge hacker die een tijdmachine steelt van een professor (gespeeld door cabaretier Freek de Jonge). Reis hem achterna door de tijd en los puzzels op, doe opdrachten en ontdek ondertussen historische plaatsen in de stad. Alles om te voorkomen dat Thijmen de geschiedenis verandert, want dat is gevaarlijk! De iPad navigeert de spelers langs alle plaatsen in het spel en vertelt door het verhaal van Thijmen heen de geschiedenis van de omgeving. Volg sporen en ontcijfer aanwijzingen en red ondertussen een jongen die bijna vergiftigd wordt door een dronken kwakzalver. Niks saaie rondleiding en droge feiten!

Voor gezinnen en groepen

Iedereen kan Lost in Time spelen. Als er maar iemand bij is die kan lezen en iedereen zich door de stad kan bewegen. Voor gezinnen met kinderen is het hartstikke leuk om te doen, omdat je samen de stad ontdekt. Ook als bedrijfsuitje is het spel geschikt.