Alle stad uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Bruids- en Grafwerk – DE DAMES VOOR NA VIEREN

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

 

Bruids-en Grafwerk is de vierde cabaretvoorstelling van Hanneke en Anne. Zij speelden eerder Hijgende Hakken, Koude Kermis en Tja Tja Tja, allen uitgezonden door de VARA. Tussendoor zijn zij nog op cd-tour geweest met hun eerste cd Binnenstebuiten en speelden ze de hoofdrol in een familie voorstelling; De Diepvriesdames.

Geregisseerd door Frank Lammers. Zij zijn begonnen in 2004. Nadat ze de winnaar waren van het Wim Sonneveldconcours. Vanaf toen zijn zij non stop (min een sebatticle jaartje) op het toneel verschenen. Hanneke en Anne klikken enorm omdat ze dezelfde unieke kijk en humor op het leven kunnen vertalen naar hun eigen stijl. Een stijl die alleen zij twee kennen en beheersen. Een mengsel van fysieke, schrijnende, uitvergrote, sketches en liedjes, vaak over sociaal maatschappelijk herkenbare onderwerpen.

Hanneke en Anne ontmoetten elkaar op de koningstheaterakademie in Den Bosch. Een kleinkunstopleiding waar zij elkaar vonden. Daar begonnen ze met liedjes schrijven en scenes maken. De eerste scene was geboren op Koninginnedag op werkweek in Schiermonnikoog. Die haalde de eerste cabaretvoorstelling Tja Tja Tja waar ze twee seizoenen mee tourden.

Volg ons ook op:

Facebook

Youtube

voor de speellijst kijk onder het kopje ‘openingstijden/info'