Alle sportieve uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Indoor Skydive Roosendaal

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Het is voor jong en oud mogelijk om het gevoel van een skydive, indoor te ervaren! Het is weersonafhankelijk, in een veilige en gecontroleerde ruimte en langer en veelvuldig te beleven. Onder begeleiding van goed getrainde instructeurs kan bij Indoor Skydive Roosendaal iedereen het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Deze unieke ervaring is dus veilig en voor iedereen toegankelijk.

Bij eetcafé 'The Swoop' kun je voor of na het indoor skydiven uitstekend terecht voor een hapje en een drankje.
Zo ziet je programma eruit:

  • Inchecken bij de incheckbalie
  • Ontvangst van je vlieguitrusting
  • Uitgebreide instructie door je instructeur
  • 3, 4, 5 of 6 indoor skydive sessies in de windtunnel!
  • Omkleden naar je normale outfit
  • Uitreiking van je indoor skydivecertificaat


Het spectaculaire uitje kan helemaal op jullie aangepast worden en is voor groepen van meer dan 10 personen ook aan te vullen met meerdere leuke activiteiten op en om het terrein van Indoor Skydive Roosendaal. Beleef bijvoorbeeld een dagvullend programma met een roofvogelworkshop, (ice)karten, paintballen, een golfclinic of een van onze gave teambuildingsactiviteiten. Kijk voor de mogelijkheden eens bij de arrangementen!


Indoor Skydive Roosendaal in Roosendaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.