Alle sportieve uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Kids Playground Apeldoorn

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Het leukste overdekte speelparadijs bij jou in de buurt!

Kids Playground is een groot indoor speelparadijs waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich een dag lang kunnen uitleven. De peuterhoek met ballenbak, springkussen en glijbanen is speciaal voor de peuters van 0-4 jaar en hun ouders/begeleiders. De grotere kinderen spelen in uitdagende structuren op diverse niveaus met een ball-lifter, glijbanen, Power Tower, tunnels, trampolines, ball lifter, klimvulkaan en nog veel meer. Daarnaast is er een skelterbaan waar je eindeloos rondjes kunt rijden op coole skelters en crazybikes.

Tussen het spelen door kunnen de kinderen dansen in de kinderdisco waar feestelijke typetjes zorgen voor een spetterend dansfestijn voor jong en oud. Daarnaast organiseert het Kids team wekelijks wisselende activiteiten zoals thema-dagen, schminken, spelletjes enz.

Ons speelparadijs is uitgerust met een ruim en overzichtelijk restaurant waar ouders/begeleiders zich kunnen terugtrekken en genieten van wat lekkers. Het restaurant biedt uitzicht op de speelstructuren waardoor ouders, samen met ons vakkundige team, altijd een oogje in het zeil kunnen houden.

Kids Playground is de ideale locatie voor het vieren van kinderfeestjes. Daarnaast is onze locatie in Apeldoorn zeer geschikt voor schoolreisjes. Op onze website staat alle informatie en de speciale verjaardag- en schoolreisarrangementen.

Gegarandeerd een dag plezier dus tot snel bij Kids Playground!