Alle sportieve uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Forellenvisvijvers De Huif

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

 

Eerst heerlijk ontspannen vissen en daarna je vangst mee naar huis nemen!
De forellenvisvijvers van Educatieve boederij 'De Huif' in Lelystad liggen op een plek midden in de natuur en omgeven door water. Geniet van de rust en tegelijkertijd van de spanning die het vissen op de forel kan brengen. De forel is een vis die zowel voor de beginnende als voor de gevorderde visser een echte uitdaging biedt.
Op de forellenvisvijvers betaal je voor een dagdeel (dit is een ochtend, middag of avond) vissen. Je mag binnen dat dagdeel zoveel mogelijk forel proberen te vangen die je vervolgens mag meenemen. De forel mag níet worden teruggezet, omdat deze kwetsbare vis dit niet overleeft. Het meenemen van de vis is natuurlijk geen straf; forel is namelijk een waar culinair genot. Op de website van 'De Huif' staan lekkere forelrecepten en natuurlijk ook in vrijwel ieder kookboek.

Het zomerseizoen loopt van maart t/m oktober. 'De Huif' is dan open op dinsdag t/m zaterdag. Het winterseizoen is in november, januari en februari. 'De Huif' is dan alleen op vrijdag en zaterdag geopend. In december gesloten!

Toegankelijkheid gehandicapten

Ja. Er zijn verbrede paden, een aangepast toilet e.d.