Alle restaurants van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Moordspel Diner

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

 

Een avondje of middagje uit

Een heerlijk diner of lunch met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond of tussen de middag, zomaar een restaurant in een stad naar keuze of op uw eigen locatie, zomaar een gezelschap en dan....

Moord!

Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige en… de enige verdachte!!

Wie is de moordenaar?

Onderzoek

Vanaf nu kunt u niemand meer vertrouwen, iedereen is verdacht. Dus ù ook! Uw buurman is misschien wel een moordenaar...! Maar hij verdenkt ù misschien wel van deze moord..!

De verdachten

En het ergste is... iedereen heeft een motief! Ja, u ook! Want had u niet ooit eens....
Leugens, verraad en oude onuitgesproken vetes komen boven tafel
Wie kun je nog vertrouwen?
En...bent u zèlf werkelijk wie u zegt dat u bent?

De dader

Wordt de moordenaar ontmaskerd en daarmee deze gruwelijke misdaad opgelost?
Of moet u uiteindelijk toch maar uit u zelf bekennen...

Het moordspel

Met het spannende themafeest "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Met behulp van prachtige professionele kostuums en schitterende verhalen en plots kunt u zich volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad. U bent wie u speelt!

Beleef dit ultieme moord evenement en geniet intussen van een uitgebreid diner in een van de sfeervolle restaurants in Alkmaar, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht of in uw eigen plaats. Kies uw locatie en moordspeldiner.nl organiseert uw personeelsfeest of vrijgezellenparty zoals ù dat wilt, eventueel inclusief vervoer!