logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee

Tilburgse Terrarium Dagen

Tilburgse Terrarium Dagen, de gezelligste reptielenbeurs voor jong en oud

 

 

Dit jaar vinden de Tilburgse Terrarium Dagen (de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland) als vanouds plaats in het weekend van 30 en 31 augustus 2014. Een overdekte parkeergarage van ruim 1500 m2 wordt het decor voor een traditioneel gemoedelijk evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten op het terrein van Dierenpark ´De Oliemeulen´.

 

Standhouders

Onder de standhouders bevinden zich diverse reptielenverenigingen die zich presenteren met informatie over hun specialisatie en tevens een vraagpunt zijn voor hen die dat behoeven. Daarnaast zijn er diverse hobbyisten die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen,  maar ook winkeliers zijn aanwezig met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terrarium(producten) en diervoeders.

 

Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, maar ook  een bezoek in  Dierenpark ‘De Oliemeulen’ behoort tot de mogelijkheden.

 

Locatie

De parkeergarage ligt aan de achterkant tegen het terrein van ‘De Oliemeulen’ aan, dus het bezoekadres voor de beurs is als vanouds. De gezellige sfeer blijft gegarandeerd en een bezoekje aan het dierenpark met reptielenhuis is bij de prijs inbegrepen.

 

Adres: Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg.

Beurstijden 30 & 31 augustus 2014 van 10:00 tot 17:00 uur.

Meer info: www.oliemeulen.nl --> evenementen

 

Kijk op onze Facebook pagina voor een compilatie van de TTD2013 https://www.facebook.com/DeOliemeulen

 

Flyer-TTD2014-small