logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee

Tilburgse Terrarium Dagen

Tilburgse Terrarium Dagen, de gezelligste reptielenbeurs voor jong en oud

 

 

Dit jaar vinden de Tilburgse Terrarium Dagen (de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland) als vanouds plaats in het weekend van 30 en 31 augustus 2014. Een overdekte parkeergarage van ruim 1500 m2 wordt het decor voor een traditioneel gemoedelijk evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten op het terrein van Dierenpark ´De Oliemeulen´.

Lees meer: Tilburgse Terrarium Dagen

Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers

Harderwijk, 24 juli 2014

Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers

Bezoekers maken kans op een van de meest begeerde banen ter wereld

dolfinarium 1

Dagelijks ontvangt het Dolfinarium in Harderwijk sollicitatiebrieven voor een van de meest begeerde banen ter wereld, dolfijnentrainer. Zelfs als er geen vacature openstaat. Deze zomer kan elke gast solliciteren door mee te doen aan de wedstrijd: Ik word dolfijnentrainer. De winnaars worden voor één dag dolfijnentrainer in het Dolfinarium. Voor opvallende deelnemers ligt mogelijk er zelfs een vaste baan in het verschiet. Tijdens de Caribische Zomeravonden op 25, 26 juli, 1, 2, 8 en 9 augustus kan elke gast van het Dolfinarium zich onderwerpen aan diverse fysieke en kennistesten. Van een stormbaan om conditie, fit- en lenigheid te meten, tot aan een zogenaamde visherkenningstest. Tijdens de laatste dolfijnenshow en op de website worden de dagwinnaars bekend gemaakt. Zij mogen een dag mogen meelopen met het dolfijnenteam.

Lees meer: Dolfinarium op zoek naar dolfijnentrainers

Yoga bij NEMO

Yoga op het dak is weer begonnen! Elke woensdag in juni en juli is er om 10 uur Yin Yoga. Aanmelden niet nodig, we verzamelen op het dak. Een les is €10 incl. koffie, thee of yoghurt na afloop. Namasté!

YOGA NEMO

Containerkoorts in FutureLand

Nieuwe expositie geeft achtergrond bij wereldwijde standaardverpakking.

Lees meer: Containerkoorts in FutureLand

De Oliemeulen vangt schorpioen uit badkuip op

TILBURG - Op 24 april werd een inwoner van Wijchen niet heel blij van de vondst in zijn badkuip, een schorpioen.

Lees meer: De Oliemeulen vangt schorpioen uit badkuip op