Alle musea van Nederland

Waar ga jij naartoe?

The Amsterdam Dungeon

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Wat is The Amsterdam Dungeon?

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng. Wij vinden het geweldig en we weten dat jij dat ook zult vinden, omdat:
We een gruwelijke nieuwe show hebben: Heksenverbranding.
Het leerzaam leedvermaak is.
Je 11 shows en 9 acteurs gaat beleven.
Het zowel grappig als angstaanjagend is.
Geen tour hetzelfde is, jij maakt namelijk deel uit van de ervaring.

Wij zijn de zwarte komedie van attracties; donker, ‘sfeervol’ en erg grappig!

Hoe Werkt Het?

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het gaat over Amsterdam’s donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 à 15 minuten.

Wat ga je beleven?

We zijn beter en stoutmoediger dan we ooit geweest zijn. Wij zijn de Amsterdam Dungeon. Beleef 11 shows, 9 acteurs, 500 jaar geschiedenis in één unieke omgeving. Durf jij dit aan?

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam
Tel. +31-(0)20-530.85.30
 
LET OP:

In de nacht van Halloween, 31 oktober, is The Amsterdam Dungeon 24 uur open voor echte durfals. Gedurende de HELE nacht (tot 19.00 op 1 november) sluit The Amsterdam Dungeon haar deuren NIET en gaat er elke 15 minuten een tour van start.