Alle musea van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Groninger Museum

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Het Groninger Museum, een waar begrip in Groningen en het pronkstuk tegenover het station! Het museum is al een kunstwerk op zich en verdient zeker een bezoek tijdens uw uitje in Groningen. Onze ervaren gidsen nemen u graag mee door dit prachtige gebouw en leiden u rond bij de diverse exposities die dit prachtige museum in Groningen rijk is!
Bijgekomen van deze fantastische rondleiding? Dan is het nu tijd om te vertrekken naar de binnenstad van Groningen!

Vanaf nu is niemand van uw collega’s of vrienden meer te vertrouwen! Wie is de Mol haalt al het goede, maar ook zeker het slechte, in uw groep naar boven! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren? Is uw tactiek juist geweest en heeft uw alle opdrachten goed uitgevoerd? En lukt het u uiteindelijk om zoveel mogelijk punten te verzamelen zodat uw groep als winnaar wordt uitgeroepen? Misschien, maar onthoudt! Niets is zeker zolang de Mol actief is…. Het is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Groningen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee GroningseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!