Leuke Uitjes

Over leuke uitjes

efteling

LeukeUitjes is misschien wel de allerleukste website van heel Nederland. Bijna net zo plezierig als het uitje zelf, is namelijk de voorpret. En lekker zoeken in alle leuke uitjes is natuurlijk enorm gezellig. Zo hebt u zelfs op de meest regenachtige dagen het idee er even helemaal uit te zijn.

Er zijn hier veel bekende uitjes te vinden, zoals de Efteling, Apenheul, het Rijksmuseum, Dolfinarium. Slagharen, Spoorwegmuseum, Ouwehands Dierenpark, Walibi Holland, Madurodam, Kinderdijk, Artis, Diergaarde Blijdorp... enzovoorts.

Bij LeukeUitjes vindt u daarnaast ook heel veel onbekendere, maar vaak net zulke leuke uitjes. En heel verschillend ook. Wat dacht u van Vesting Bourtange? En ga eens Letterboxen rond het Zuidlaardermeer. Al eens geklommen in klimpark Outdoor Grolloo? Een uitje in het donker: Glowgolf in Aalsmeer, Houten, Loosdrecht, Middelburg, Scheveningen of in Winterswijk. Ooit van het Blotevoetenpad gehoord? Indoor Skydiven met de hele familie? Dat kan bij Indoor Skydive in Roosendaal. De Speeldernis in Rotterdam laat kinderen lekker vlotten bouwen, klimmen, boomhutten bouwen en nog veel meer.

Hebt u al geklommen bij Chimpie Champ in Aalsmeer of de prachtigste wetenschap ontdekt bij NEMO in Amsterdam? Dromen komen uit bij Speelpark Oud Valkeveen in Naarden, een tijdreis met de stoomtram maakt u bij de Stoomtram Hoorn-Medemblik of Museum RTM te Ouddorp. Ga eens op ontdekking in Volendam, hier vindt u nog mensen in klederdracht. Beleef de geschiedenis van Amsterdam in The Amsterdam Dungeon in Amsterdam of in Archeon in Alphen a/d Rijn. In Eynderhoof vindt u de geschiedenis van de Peel rond 1900.

In Vlissingen vindt u Het Arsenaal: een zeeaquarium, een piratenpark en een prachtige uitkijkpost.

Midden in Amsterdam kun je jezelf ook eens verwennen bij Luxe spa en wellness Sauna Deco. En al eens op bezoek geweest bij het Van Blanckendaell Park? Of bij Forteiland IJmuiden? De meeste Van Gogh schilderijen vindt u natuurlijk in het Van Gogh Museum: meer dan een bezoek waard. Kijk anders eens bij Naturalis in Leiden. Daredevils kunnen bungy jumpen bij Bungy Jump Holland in Den Haag. Het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk geeft een beeld van wat er is gebeurd tijdens en na de overstroming van 1953. Bezoek ook het Kasteelpark in Born of de Steenkolenmijn te Valkenburg.

Bezoek de Watertuin in Naaldwijk en geniet van de overdekte Japanse tuinen. Of stap eens in de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in Amsterdam. Met de kinderen kunt u eens naar Panda Spelekids in Nieuw-Loosdrecht of naar Familiepark Drievliet in Den Haag. Ook heerlijk is Hans en Grietje in Zeewolde: een echt heksenhuisje behangen met snoep. Ga dan ook eens naar Het Grote Kabouterbos in Dronten. Een spetterend nieuw uitje is Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg. Het Portaal van Vlaanderen is een groot sluizencomplex waar u een rondleiding kunt krijgen, inclusief een bezoek aan de uitkijktoren en een vaartocht.

U kunt ook de natuur induiken bij De Helderse Vallei in Den Helder of De Heimanshof te Hoofddorp. Kijk eens in het Diamant Museum in Amsterdam hoe de diamant gewonnen wordt en wat er van wordt gemaakt.

 

In Den Haag vindt u het grootfilmtheater Omniversum en als u dan uitgerust bent kunt u een sprong van uw leven maken bij Skydiven Rotterdam.

Recreatiecentrum Westerpark in Zoetermeer is een heerlijk uitgebreid uitje: een bowlingbaan, een indoor-speelparadijs, een speeltuin met quadbaan en midgetgolfbaan en waterfietsen.

Klimmen in Dordrecht? Ga dan eens naar de Klimhal Mountain Network.

Bij Space Expo in Noordwijk vindt u alles over de ruimte en dus ook over André Kuipers. Als u in Den Haag eens heerlijk wilt skiën, schaatsen, karten of klimmen ga dan naar De Uithof. Wist u dat er een heus fotomuseum bestaat? Het Nederlands Fotomuseum staat in Rotterdam. En in Schiedam kon natuurlijk een jenevermuseum niet ontbreken...

Een bezoek aan de Kunsthal in Rotterdam is zowel voor kinderen als volwassenen een boeiend avontuur.

Natuurlijk vindt u hier ook ontelbare groepsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes of familieuitjes. Den Bosch Evenementen zorgt heel goed voor uw vrienden, collega's of familie. Ook Breda Evenementen zorgt voor de beste tours, rondvaarten, workshops, enzovoorts. In Amsterdam vindt u Mokum Events en Holland Tour Guides, in Castricum Actief Events. Of ga eens karten, lasergamen of klimmen bij Coronel in Huizen. Een City Safari in Rotterdam is natuurlijk ook eens iets anders.

Een heerlijk Moordspel diner beleeft u in Amsterdam, lasergamen in een verlaten riool kan bij Q.Zone in Huizen. Tai Chi in Bedrijf Workshops vindt u in Amsterdam, de leukste uitstapjes in Den Haag verzorgt Hofstad Events. Voor een prachtig kuuroord waar uw zintuigen geprikkeld worden kunt u terecht bij Urban Oasis in Den Haag.

In Utrecht maakt Domstad Evenementen iets moois van uw uitje.

Bezoek eens een cabaretvoorstelling: Bruids- en Grafwerk - De dames voor na vieren of de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival.

Nog iets bijzonders? Huur eens een Ferrari, Lamborghini of een andere bijzondere auto bij F355 Autoverhuur in Amersfoort.

vind jouw uitje