logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


t Swieneparredies
Reviews
Bezienswaardigheid
Natuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Pastorieweg 8
9943 TG Nieuw Scheemda


E-mail:
Website:


Omschrijving:


't Swieneparredies: op bezoek bij de varkens in Scheemda. Alleen al het gezellige geknor, is het waard om eens naar Scheemda af te reizen.’t Swieneparredies is een verrassend veelzijdig en educatief project, waarin - zoals de naam al in het Gronings aanduidt - het varken centraal staat.

Varkens vieze beesten? Nee hoor, varkens zijn zindelijk, sociaal en intelligent. Dat schreef Violette Sanders in haar boek 'Het varken als gezelschapsdier'. Sanders begon in 1996 in Nieuw Scheemda 't Swieneparredies'. Hier kunnen bezoekers tussen de varkens rondlopen en veel leren over deze dieren. Er is een documentatiecentrum met veel boeken over de roze viervoeters. Oude gebruiksvoorwerpen uit de varkenshouderij zijn verzameld, geconserveerd en hier te bewonderen. 't Swieneparredies is een leuke plek voor het hele gezin om in een prachtige omgeving kennis te maken met het leven op (dit stukje) platteland. ‘t Swieneparredies geeft een indruk van de varkenshouderij van vroeger en nu. Hoe vaak zien we nog een biggetje in de wei?Entreeprijzen:


Kinderen t/m 4 jaar gratis
Volwassenen € 4,-
Kinderen 5 t/m 12 jaar € 2,50Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

t Swieneparredies

Pastorieweg 8, Nieuw Scheemda, Groningen, 9943 TG

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

wo-zo 11:00-17:00 (apr- 15 okt) za-zo 11:00-16:00 (16 okt - mrt)

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten