logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Oostwold Airport
Reviews
Bezienswaardigheid
Halve dag
van 51 euro tot hoger
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Polderweg 28
9682 XS Oostwold


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Rondvluchten en Adventures boven Groningen, de Waddeneilanden, Drenthe , Friesland en natuurlijk Ost-Friesland in Duitsland. Dagelijks kunt u, op afspraak, rondvluchten maken boven het Groningse- en Drentse land en boven de prachtige  Nederlandse en Duitse Waddeneilanden. Geniet van het weidse uizicht, het prachtige landschap vanuit het vliegtuig. De vluchtduur kan zelf bepaald worden en begint bij vluchten van 15 minuten en wordt gevlogen met 4 of 6 persoonsvliegtuigen .

Adventure vluchten kunnen worden gemaakt in historische vliegtuigen zoals de Boeing Stearman. In 2013 wordt er weer een grote airshow gehouden. Het vliegveld heeft de beschikking over een restaurant (Hangar 28) waar je heerlijk kunt genieten van de activiteiten op het vliegveld zoals parachutespringen,  vlieglessen en veel meer, tot ziens op Vliegveld Oostwold.Entreeprijzen:


Kijk voor de diverse tarieven op onze website.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Oostwold Airport

Polderweg 28, Oostwold, Groningen, 9682 XS

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Dagelijks tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op verzoek

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten