logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museum Møhlmann
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Westersingel 102-104
9901 GK Appingedam


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Museum Møhlmann is een particulier museum voor hedendaagse realistische en figuratieve kunst. Kortom, voor kunst die wat voorstelt van de Meesters van Nu.

Het museum is gevestigd in "De Muzeheerd", een Rijksmonument gelegen aan het Damsterdiep aan de rand van het historische stadje Appingedam. Het geheel is nog deels omgracht en ligt op een kavel van een halve hectare met een oude oprijlaan en (slinger)tuin. Op dit paradijselijke perceel is in de grote schuur en de bijschuur een sfeervol museum en een gezellige koffiekamer ondergebracht

. Het museum herbergt drie vaste collecties: de Canto Collectie, de Møhlmann Collectie I (werken van hedendaagse realisten en figuratieven) en de Møhlmann Collectie II (werken van de schilder Møhlmann zelf). Daarnaast worden op jaarbasis drie wisseltentoonstellingen georganiseerd, waaronder de jaarlijks terugkerende Onafhankelijke Realisten Tentoonstelling. Al met al zijn er doorlopend rond de 400 kunstwerken te zien.Entreeprijzen:


Kinderen tot 6 jaar: gratis

Van 6 tot 12 jaar: € 2,50

Volwassenen: € 5,-

Jaarkaart: € 30,- (1 jaar vrij toegang voor u én uw metgezel. Bovendien staat er voor deze museumvrienden altijd een kopje koffie of thee klaar).Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museum Møhlmann

Westersingel 102-104, Appingedam, Groningen, 9901 GK

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Gesloten: Van 15 december tot 1e zondag in april
Hemelvaartsdag
Open: Iedere vrijdag, zaterdag en zondag
en op 2e pinksterdag en 2e paasdag
van 13.00 tot 17.00 uur
Extra: Voor groepen (minimaal 20 personen!) bestaat de mogelijkheid om tijdvakken van 2 uur buiten de openingstijden te reserveren.
Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten