logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Hooghoudt
Reviews
Bezienswaardigheid
van 0 tot 10 euro
Ouderen
Volwassenen

Adresgegevens:


Hooghoudtstraat 1
9723 TG Groningen


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Rondje Hooghoudt

Een echte belevenis geïnspireerd door onze zintuigen: Kijk, ruik, voel en proef! Bent u nieuwsgierig geworden naar de geur in onze, nu al 120 jaar oude, distilleerderij? En wellicht benieuwd naar het geluid van de rammelende flessen? Of naar het geheim van onze echte authentieke recepturen? In ieder geval zijn wij altijd verheugd u te kunnen verwelkomen in ons echt Hollandse familiebedrijf.

Bij binnenkomst in onze distilleerderij wordt u ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail. Na een korte bedrijfsfilm gaat u zelf ons “Rondje Hooghoudt” lopen en ontdekt u wat Hooghoudt zo bijzonder maakt. Hopelijk geeft dit antwoord op al uw vragen. Na afloop bent u onze gast in ons sfeervolle proeflokaal, waar u na kunt genieten tijdens een gezellige, uitgebreide proeverij. De hele ontdekkingstocht duurt ongeveer 1,5 uur. Een ervaring die niet gemist mag worden.Entreeprijzen:


Van 10 t/m 30 personen : € 10,00 per persoon

Van 31 t/m 60 personen : € 10,00 per persoon (basistarief: € 100,00 per groep + € 5,00 per persoon)

Toeslag vanaf 18.00 uur : € 2,50 per persoon

Gedurende uw bezoek aan onze distilleerderij en op het terrein van Hooghoudt is het verboden om te roken.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Hooghoudt

Hooghoudtstraat 1, Groningen, Groningen, 9723 TG

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bent u van harte welkom (alleen op afspraak en maximaal 60 personen per rondgang). De tijden van de rondgangen op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn van 10.00 uur – 18.00 uur. Op woensdag zijn de tijden van 14.00 – 21.00 uur.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten