Alle dierentuinen van Nederland

Waar ga jij naartoe?

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Zoo avontuurlijk!

Durf jij neus aan neus met de ijsberen en jongen? Of sta je liever oog in oog met de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf? Bespied de unieke, witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Op avontuur met Bamboo Bill
Ouwehands Dierenpark Rhenen heeft een nieuwe bewoner! Bamboo Bill is een echte avonturier en kent onze dieren als geen ander. Hij weet wat ze graag lusten én goed voor ze is. Ga met hem of één van de andere avonturiers mee op avontuur in Ouwehands Dierenpark!

Oog in oog met de pinguïns
Bezoek de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf. Zie hoe ze onder water op jacht gaan naar vis in een bassin van wel 100.000 liter water.

RavotAapia
Hang de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Het Berenbos
In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

Ouwehands Dierenpark Rhenen is het gehele jaar geopend. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.ouwehand.nl

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen
T: 0317 650200

www.ouwehand.nl