Deze pagina afdrukken

GaiaZoo

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

 

IN GaiaZOO ERVAAR JE HOE BIJZONDER ONZE AARDE IS

Ga op reis in de leukste dierentuin van Nederland en ontmoet de mooiste en meest bijzondere dieren. Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag!

Je reis begint in het koude en hoge Noorden van de Taiga. Tijdens een wandeling door een glooiend landschap ontmoet je een aantal ‘Vreemde Vogels’. In de WolvenVallei sta je oog in oog met de grijze wolf en ontmoet je twee zwartwitte roofdieren, de wasbeer en het stinkdier! Bewonder in de Taiga | Volière Europa’s grootste roofvogel, de machtige monniksgier. En vergeet geen bezoek te brengen aan de rode panda’s die naar hartenlust klimmen in de hoge bomen.

Vanuit Taiga reis je door naar het hart van de ZOO (Limburg). Geniet onder het genot van ambachtelijke Limburgse vlaai en (h)eerlijke koffie van het uitzicht over de Afrikaanse Savanna. Bewonder ook de imposante neushoorn, statige giraffen, razendsnelle cheeta’s én de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw.

Een bijzondere ervaring wacht vervolgens in Rainforest, waar je allerlei slingerende en klimmende apen ontmoet. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd
door de takken!

Spelen in de DinoDome of de JungleTour
GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

GaiaZOO wordt ook in 2017 mooier
In het voorjaar van 2017 zijn er twee nieuwe diersoorten in de ZOO geïntroduceerd: de berberaap en de brulaap. Vanwege de komst van de berberapen, is er een prachtig nieuw onderkomen gebouwd voor de lynxen. Ook is er dit jaar vrouwelijk gezelschap voor de neushoornman gearriveerd. GROOT nieuws dus!

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot én klein.