Alle cultuur uitjes van Nederland

Waar ga jij naartoe?

het Wervelende Wormgatpad

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

 

Volgens Albert Einstein is terug in de tijd reizen alleen mogelijk door sneller te zijn dan het licht. Gelukkig zijn er ook wormgaten, oftewel binnendoorweggetjes in de tijd. In het Vechtdal Overijssel gaapt het eerste (en tot nu toe enige!) wormgat ter wereld, waardoor het voor jou mogelijk is om terug in de tijd te reizen! Durf jij dit aan?
Als je het Wervelende Wormgatpad aandurft, moet je beschikken over een flinke dosis lef. Na de IBGW-test (ik ben geen watje-test), kruip je in het wormgat en reis 10.000 jaar terug in de tijd. Aangekomen in de prehistorie wacht bij de eerste BOP (bijzondere opdrachtpaal) direct je eerste beproeving: een berenjacht.

Via DVD’s (driedubbel versnelde doorgangen) start je reis door de prehistorie en middeleeuwen naar de vorige eeuw, waar je te maken krijgt met Witte Wieven, ridders, levensbomen en het Bovenbospad. Met hulp van de Wegwijzer bereik je het midden van de vorige eeuw, maar pas op! Om weer in het NU terecht te komen, moet je de grote Tijdsjoemelaar nog passeren… Het Wervelende Wormgatpad start bij camping Starnbosch in Dalfsen. De route is voor € 5,95 te koop bij de VVV winkels in het Vechtdal.