Allerhande bezienswaardigheden in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Watertuin

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

 

De Watertuin is gevestigd in Naaldwijk (gemeente Westland). Deze luxe locatie bestaat uit een aantal grote, overdekte Japanse tuinen en enorme vijvers waarin honderden bontgekleurde Koi-karpers zwemmen. Wist u dat de karper traditioneel wordt geassocieerd met wijsheid, kracht en geluk? Stenen wandelpaden slingeren door het tuinen, langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen en zelfs een echte Toekan leven.

Bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea's zijn maar enkele van de exotische planten en bomen die in de schitterende binnentuinen te bewonderen zijn. De tuinen zijn rondom de verschillende paviljoens en terrassen, die samen de Watertuin vormen, aangelegd. Een perfecte gelegenheid om een klein wandelingetje te maken terwijl u en uw gezelschap genieten van een culinaire ontdekkingsreis langs de verschillende continenten en hun keukens. In de Kindertuin kunnen uw kinderen en kleinkinderen naar hartenlust spelen en ravotten, terwijl u en uw gezelschap genieten van een heerlijk nagerecht, een goede kop koffie, of misschien iets sterkers. Van de verschillende planten, bloemen, struiken en bomen staan er altijd wel een aantal in bloei, waardoor de tuinen er iedere keer weer helemaal anders uitzien. Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen bij de 900 jaar oude olijfboom, die speciaal geïmporteerd is!

Gasten van de Watertuin kunnen gedurende het arrangement heerlijk ontspannen en genieten van de natuurlijke weelde in de tuinen.