Allerhande bezienswaardigheden in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Kameleon Terherne

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Vanaf paasmaandag (13-04-2020) zijn wij weer alle weekenden, feestdagen en reguliere schoolvakanties geopend voor een dagje uit van 10 tot 5 uur!

Bij Kameleon Terherne heb je aan één dag misschien niet eens genoeg. Bij mooi én ook bij lelijk weer kun je hier naar hartelust spelen, beleven en genieten.

In de Kameleonboerderij is levensgroot het dorpje Lenten uit de boeken nagebouwd. De pratende melkbussen vertellen je over de toestand en leiden je door het hele dorp. Hopelijk lukt het jou om het mysterie op te lossen! Stap vervolgens in de rondvaartboot die geduwd wordt door Nederlands bekendste boot; de Kameleon. Een inwoner van Lenten vertelt alles over het dorp, de omgeving en natuurlijk de films en de boeken. Onderweg kun je veldwachter Zwart helpen bij het oplossen van een probleem op het meer.
De rondvaartboot zet je af op het Avontureneiland van Gerben Zonderland, waar je ontvangen wordt door een Kameleonfiguur. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en de moerassen en natuurlijk nog veel meer!
Blijf jij schoon?

Kijk voor meer informatie op: www.kameleonterherne.nl