Allerhande bezienswaardigheden in Nederland

Waar ga jij naartoe?

City Safari

Beoordeel dit item
(12 stemmen)

Ontdek de geheimen van een grote havenstad als Rotterdam!
Het dagelijkse leven lijkt zo gewoon, totdat u in dat van een ander stapt. Zien, horen, proeven of ruiken wat u nooit eerder hebt gedaan.

Tijdens een City Safari komt u op plaatsen waar u anders nooit zou komen en ontmoet u mensen die normaal uw pad niet zouden kruisen. Het team van City Safari laat u de geheimen van de stad Rotterdam ontdekken. Bewoners en ondernemers heten u van harte welkom in hun huiskamer, of godshuis, winkel of atelier, café of eethuis. Wij hebben deuren voor u geopend die normaal gesloten blijven en achter elke deur wacht u een bijzondere verrassing.

Woon een gebedsdienst bij in een moskee, maak kennis met de bijzondere hobby van Mies en Nelis, neem een kijkje in een winkel vol winti, stap in de boksring aan de Slachthuiskade, of luister naar een indianenverhaal van Samba…
Iedere City Safari wordt op maat gemaakt en is dus altijd weer een verrassing. Zo is het natuurlijk wel een heel bijzonder uitje! Je dient van te voren te reserveren 010 - 436 3567 of per e-mail (zie website City Safari).

Toegankelijkheid gehandicapten

City Safari is toegankelijk voor gehandicapten. De mogelijkheden zijn dan wel wat beperkter.