Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Virtual Reality Experience

Beoordeel dit item
(21 stemmen)

Virtual Reality beleven bij The VR Room

Bij The VR Room in Amsterdam, Utrecht én Tilburg kan jij Virtual Reality in al haar glorie beleven. Avontuur, teambuilding, creativiteit en toernooien, alles kan in VR! Vanaf 1 juni zijn alle vestigingen van The VR Room weer open met strenge Coronamaatregelen waaronder de anderhalve meter afstand en met UV schoon bestraald VR apparatuur.

Klinkt vet dat VR! Maar wat kan ik nou precies allemaal doen?

VR Lasergamen (Amsterdam, Utrecht en Tilburg)

Ga de strijd aan met je vrienden, familie en andere groepen op anderhalve meter afstand in VR! Gebruik de real life guns en torens om jouw VR Lasergame naar het volgende level te brengen. Bespreek de beste strategie, ga de aanval aan en scoor de meeste punten door alle torens te veroveren. Team Fire tegen Team Ice, durf jij het aan? Score uitslagen worden op de mail gestuurd om mee te kunnen opscheppen.

VR Escape Room (Amsterdam, Utrecht en Tilburg)

Het is een race tegen de klok! Red jij het om binnen één uur de missie te voltooien? De makers van de mega-hit Assassin’s Creed bieden jou de kans om uit een eeuwenoude Pyramide te ontsnappen of de kwade godin Medusa te verslaan.

NIEUW bij alle vestigingen van The VR Room! Het derde deel in de serie genaamd The Prince of Persia: Dagger of Time. Nu ook mogelijk in oneven aantallen.

VR Arena (Utrecht en Tilburg)

Beweeg vrij (op anderhalve meter afstand) om het virtuele sneeuwballen gevecht te winnen. Hè, sneeuwballen? Als de zon schijnt? In Virtual Reality kan het!

Bouw je eigen fort, verdedig jezelf en raak de tegenstanders om te winnen! Geen kabels die in de weg zitten tijdens jouw weg naar de ijskoude top! Nieuwe games zijn in development om jouw VR Arena Experience zo uitdagend mogelijk te maken.

VR All You Can Play (Amsterdam en Utrecht)

Beleef zo veel mogelijk Virtual Reality als je kan! Binnen één uur heb jij de keuze uit 50 VR Experiences om te spelen. Bekijk 360 graden video’s of ervaar het engste horrorhuis, niets is te gek. Vliegen door de ruimte, zwemmen met dolfijnen, space aliens neerknallen én allerlei sporten. Jij hebt de controle om jouw Virtual Reality Experience zelf in te vullen.

VR Family Room (Amsterdam en Utrecht)

Kom met je huishouden langs bij The VR Room om gezamenlijk Virtual Reality te beleven! De enige manier om samen VR te beleven in Nederland. Vanwege hetzelfde huishouden is het toegestaan om te wisselen van VR Headset en elkaar aan te moedigen in de speciaal voor jullie afgezette ruimte. Geniet van een snack en drankje terwijl je wacht op jouw beurt om diep zee te duiken, te vliegen én jouw creativiteit te laten stromen in VR.