Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

 

Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend in ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.
Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten. Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.

Maak je bezoek aan Klimbos Avontuurlijk Paasloo compleet met een van de arrangementen. Perfect voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje of een feest met een vereniging of sportclub. Combineer het sportieve klimmen met lekker eten, zoals een lunch, gezellige barbecue of uitgebreid buffet. Alles kan in detail voor je worden geregeld. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk, waarbij je overnacht bij Villapark de Weerribben, Recreatiecentrum de Eikenhof of Camping Krolsbergen.
Ben jij een echte durfal en ga jij de uitdaging aan? Bekijk dan onze website en reserveer jouw kaarten op www.klimbos-overijssel.nl