Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Golf in the Dark en Pretfabriek

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

 

Voor een spectaculair, sportief en uniek uitje met je familie en/of vrienden moet je bij de Golf in the Dark in Woerden zijn.

Een 18 holes minigolf baan, uitgevoerd in 18 verschillende spraakmakende thema's.

Je speelt minigolf in een fantastisch en nooit eerder vertoont decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld.
De baan is uitgelicht door black light waardoor de ballen, de banen, het decor èn je kleding licht geven. We kunnen je beloven dat het een hilarische avond wordt!

Voor of na het golven willen wij jullie welkom heten in ons restaurant, waar jullie gezellig met elkaar kunnen borrelen of een heerlijk 3-gangenmenu kunnen nuttigen. Wij hebben voor ieder wat wils.

Naast de Golf in the Dark staat er ook  een té gekke fabriek. De Pretfabriek. Wat maken we daar? Juist, pret! Pret voor tien zelfs. Een indoor speeltuin met glijbanen, klimdoolhoven, kinderworkshops en nog véél meer. Wie rondkijkt waant zich soms heel even in Sjakie’s chocoladefabriek. En dat is niet voor niets. Want je kunt er ook nog eens lekker smullen van overheerlijke drankjes en hapjes.