Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Speelpark De Goudvis

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

 

Met een enorme buitenspeeltuin en drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met groot terras kun je bij Attractiepark De Goudvis met elk weerstype terecht.

Buitenspeeltuin
De buitenspeeltuin is een veilig en overzichtelijk geheel met attracties voor grote en kleine kinderen. Hier vind je een grote zandbak met speelhuis, schommels, wippen, kabelbanen, trampolines, luchtkussen, trapskelters, glijbanen, kettingbrug (door het water), waterfietsen, de grootste airtrampoline van Europa (400 m2), een piratenschip, speelkasteel met klimwand en glijbaan en nog veel meer.

Er is een snackbar met terras en diverse picknickplaatsen. Ook zijn er blokhutten te huur.

Binnenspeeltuinen
Er zijn drie grote overdekte speelparadijzen (2200 m2). Hier kunnen kinderen van 0 t/m 11 jaar zich vermaken met o.a. de ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, kabelbaan met vangnet, glijbanen, bouncebalkooi (indoor voetbal), monorail, luchtkussens, speelhuisjes, bouwhoek, indoor trampolines, rodelbaan en nog veel meer. 
 
Speciaal voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig.
 
Kofferbakmarkt
Ook is er wekelijks een kofferbakmarkt waar van alles te koop is. De kofferbakmarkt vindt plaats van april t/m september op de maandag en van oktober t/m maart op de zondag.