Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Attractiepark Toverland

Beoordeel dit item
(12 stemmen)

 

Attractiepark Toverland

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag! Ontdek je eigen toverkrachten in het Toverhuis of waag een rit in Troy, de hoogste snelste en langste houten achtbaan van de Benelux.

Afgelopen jaar is het park uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Maak je op voor een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind, of ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River. Waag een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux!

Midzomeravonden

23 en 30 juli en 6, 13 en 20 augustus

Deze zomer hangt er een tropisch sfeertje in Attractiepark Toverland. Tijdens vijf swingende Midzomeravonden blijft Toverland zelfs tot 11 uur 's avonds open. Je kunt dan extra lang genieten van alle attracties en het magisch verlichte park.

De tropen zijn nog nooit zo dichtbij geweest!

De avond wordt afgesloten met de show Katara, Fountain of Magic. Deze betoverende fonteinenshow wordt in het donker, door al haar lichtjes, alleen maar mooier. Een spektakel dat je zeker niet mag missen!