Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Glowgolf: Rucphen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

GlowGolf is een gethematiseerde 18 hole black light minigolf- midgetgolfbaan, dat vertier biedt aan familie-georienteerde "fun"-activiteiten. Maar ook zeer geschikt is voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. De banen zeer goed bespeelbaar voor kinderen vanaf 4 jaar maar zijn ook uitdagend genoeg voor de volwassenen. Het midgetgolf concept heeft zich al jarenlang bewezen in Canada en de Verenigde staten.

In Europa is het GlowGolf ® een nieuw vrijetijdsconcept dat hard bezig is aan een grote opmars, waarmee uitstekende financiële resultaten mee behaalt kunnen worden.

GlowGolf in het kort
GlowGolf black light minigolf - midgetgolf - wordt overdekt gespeeld, in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Elke minigolfbaan - midgetgolfbaan - heeft een eigen thema, zoals b.v. Piraten, Dino's, Sport, Jungle, Wereldsteden etc. In principe is elk thema mogelijk. Minigolf is hiermee niet slechts een gezellige groepsactiviteit; het is een complete ervaring door de vele grote "props" (standbeelden) die op de baan staan en door de fluoriserende wandschilderingen die bij het thema passen. Dit wordt ondersteund door de bijpassende muziek (rechtenvrij van BUMA-Stemra), die bij het gekozen thema horen.

GlowGolf Rucphen
Bij GlowGolf Rucphen (tussen Roosendaal en Breda) speel je minigolf in een waanzinnig Noordpool decor. Je speelt dus minigolf tussen de ijsberen, de orca's en pinguïns. De baan met 18 holes is geheel overdekt en uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en alle dieren licht geven. Op onze GlowGolf Noordpool zijn jassen en mutsen gelukkig niet nodig: het is gewoon lekker warm binnen. Het gaat natuurlijk om het plezier, maar eenmaal aan het spelen wil iedereen uiteindelijk maar één ding: in zo min mogelijk keer het balletje in de hole krijgen!
Je voelt de opwinding en avontuur als je GlowGolf speelt!!