Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Glowgolf: Loosdrecht

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Blacklight minigolf is een gethematiseerde 18 hole black light minigolf- midgetgolfbaan, dat vertier biedt aan familie-georiënteerde "fun"-activiteiten. Maar ook zeer geschikt is voor groepsactiviteiten zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en kinderfeestjes. De banen zeer goed bespeelbaar voor kinderen vanaf 4 jaar maar zijn ook uitdagend genoeg voor de volwassenen. Het midgetgolf concept heeft zich al jarenlang bewezen in Canada en de Verenigde staten.

Blacklight minigolf in het kort
Blacklight minigolf wordt overdekt gespeeld, in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Minigolf is hiermee niet slechts een gezellige groepsactiviteit; het is een complete ervaring door de vele grote "props" (standbeelden) die op de baan staan en door de fluoriserende wandschilderingen die bij het thema passen. Dit wordt ondersteund door de bijpassende muziek (rechtenvrij van BUMA-Stemra), die bij het gekozen thema horen.

Blacklight minigolf Loosdrecht
Blacklight minigolf in Loosdrecht een absolute sensatie met als enige Blacklight minigolf in Nederland vier van de negen banen uitgevoerd met bewegende attributen. Zo hebben wij:
* De bewegende klapbrug,
* Bruno de Haai met bewegende bek
* Het bulderende kanon
* De zeemeermin
Je voelt de opwinding en avontuur als je Blacklight minigolf speelt!!

Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting