Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Glowgolf: Winterswijk

Beoordeel dit item
(17 stemmen)

 

GlowGolf in het kort
GlowGolf black light minigolf - midgetgolf - wordt overdekt gespeeld, in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Elke minigolfbaan - midgetgolfbaan - heeft een eigen thema, zoals b.v. Piraten, Dino's, Sport, Jungle, Wereldsteden etc. In principe is elk thema mogelijk. Minigolf is hiermee niet slechts een gezellige groepsactiviteit; het is een complete ervaring door de vele grote "props" (standbeelden) die op de baan staan en door de fluoriserende wandschilderingen die bij het thema passen. Dit wordt ondersteund door de bijpassende muziek (rechtenvrij van BUMA-Stemra), die bij het gekozen thema horen.
 
Glowgolf Winterswijk
GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het Arround The World effect. Je speelt minigolf in een waanzinnig decor en je bezoekt diverse wereldsteden van Londen naar Parijs tussendoor bezoek je New York ook nog even. De baan is uitgelicht door fluorescerende black light.
Het gaat natuurlijk om het plezier, maar eenmaal aan het spelen wil iedereen uiteindelijk maar één ding: in zo min mogelijk keer het balletje in de hole krijgen! Komt u een balletje slaan?
LET OP ONZE GLOWGOLF BAAN ZIT OP DE 3E VERDIEPING EN IS NIET ROLSTOEL TOEGANKELIJK!!!!
In Europa is het GlowGolf ® een nieuw vrijetijdsconcept dat hard bezig is aan een grote opmars, waarmee uitstekende financiële resultaten mee behaalt kunnen worden.

Je voelt de opwinding en avontuur als je GlowGolf speelt!!