Alle attractieparken in Nederland

Waar ga jij naartoe?

Julianatoren

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

 

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Nieuw in 2015: Jul en Julia’s Piratenshow!
Een compleet nieuwe parkshow waarin Jul de Muis, Julia de Muis en natuurlijk Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin volop schitteren. Zing en dans mee met alle liedjes. Het belooft een spetterende en spannende show te worden! Hijs de zeilen want we gaan op avontuur!

Elke dag show-time!
Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien in twee spectaculaire grote parkshows, waaronder “Het Grote Sleutel Mytsterie”. Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.