logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


The Escape Hunt Experience
Reviews
Attractiepark
Recreatie
Actief
Halve dag
van 51 euro tot hoger
Alle leeftijden
Gezinnen
Ouderen
Volwassenen
Jongeren
Kinderen

Adresgegevens:


Boschstraat 108
6211 AZ Maastricht


E-mail:
Website:


Omschrijving:


The Escape Hunt is dé reallife game sensatie van dit moment! The Escape Hunt Experience is gebaseerd op de klassieke ‘escape the rooms’ spellen uit Japan die op veel plekken ter wereld populair zijn. Spelers worden opgesloten in een simpele kamer met objecten waarbij ze het gevoel hebben in een computerspel terecht te zijn gekomen. Al zoekend naar aanwijzingen, raadsels en mysteries moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Wat je nodig hebt is een scherpe geest, out of the box denken en teamwork. Lukt het je niet, dan zit je voor altijd opgesloten…
 
Dit idee heeft zich razendsnel wereldwijd verspreid maar The Escape Hunt Experience is iets compleet vernieuwends. Je stapt 150 jaar terug in de tijd en samen met je collega’s of vrienden moet je een mysterie zien op te lossen. Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.
 
The Escape Hunt Experience Maastricht biedt 6 escape rooms in 3 verschillende themas te weten Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. In mei 2016 wordt Escape Hunt Maastricht geopend op een schitterende locatie in het centrum van Maastricht aan de markt, uitkijkend over het historische raadhuis van Maastricht. Alle escape rooms kunnen in het Nederlands of Engels gespeeld worden. Je kunt al vanaf 2 personen een escape room boeken in Maastricht. Wij combineren reserveringen nooit dus een reservering voor 2 personen betekent dat je de escape room exclusief voor 2 personen huurt. Kinderen kunnen vanaf 7 jaar (onder begeleiding van een volwassenen) ook spelen.
 
Minimaal - 2 spelers
Maximaal - 5 spelers
Aanbevolen - 3 spelers

 

Onze 3 thema’s

The Missing Maiden
 
Charlotte Wolter – een Oostenrijkse actrice – verdwijnt vlak voordat ze in het huwelijk zal treden met Stefan Zaan. Weet jij het mysterie achter deze mysterieuze verdwijning op te lossen? Zal Charlotte haar Stefan nog kunnen trouwen?
…Dan moet je haar wel gevonden hebben binnen 60 minuten…
 
Deadly Family Affair
 
Na een uitbundig familie diner bij de schatrijke familie Beaumont valt Edouard de Beaumont levenloos neer in de eetkamer. Niemand schijnt te weten wat er is gebeurt maar één ding staat vast. De gehele erfenis is voor zijn beide zonen. Was er iemand binnen de familiekring betrokken bij de onverklaarbare dood?
… Los het mysterie op voordat de kamer voorgoed over 60 minuten wordt afgesloten en verzegeld.
 
Shipwrecked on Cannibal Cove
 
Na een woeste storm raakt de Fortuyn (een VOC schip) van koers en lijdt schipbreuk op een afgelegen eiland. Nadat jullie weer bij bewustzijn komen blijkt het schip geplunderd en bemanningsleden verdwijnen op mysterieuze wijze. Jullie zijn als laatste over en moeten snel een uitweg vinden van het eiland voordat jullie laatste 60 minuten om zijn..


 
Prijzen (volwassenen en kinderen zelfde tarief)
 
2 personen: € 59.00
3 personen: € 82.50
4 personen: € 98.00
5 personen: € 100.00
 
Leeftijdsgrens: Vanaf 7 jaar (mits onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen) - dus ook leuk voor kinderfeestjes!Entreeprijzen:


Prijzen (kinderen vanaf 7 jaar mits onder begeleiding van minimaal 1 volwassene - zelfde tarief)
2 personen: € 59.00
3 personen: € 82.50
4 personen: € 98.00
5 personen: € 100.00Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

The Escape Hunt Experience

Boschstraat 108, Maastricht, Limburg, 6211 AZ

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Openingstijden
Maandag: 14.00 – 17.00
Dinsdag: 14.00 – 20.00
woensdag: 14.00 – 20.00
donderdag: 14.00 – 20.00
Vrijdag: 14.00 – 20.00
Zaterdag: 12.30 – 21.30
Zondag: 14.00 – 20.00

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten