logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Het Concertgebouw
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Bezienswaardigheid
Recreatie
Concerten
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam

Telefoon: +31 20 573 05 78
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.concertgebouw.nl


test

Omschrijving:


Het Koninklijk Concertgebouw
Na een dag sightseeing in Amsterdam is de beste plek om je benen te laten rusten Het Koninklijk Concertgebouw, dat wereldberoemd is om zijn bijzondere akoestiek. Voormalig chef-dirigent Bernard Haitink roemde de Grote Zaal zelfs ooit als ‘het beste instrument’ van het residerende Koninklijk Concertgebouworkest.

Klassieke muziek, pop en jazz
Er kan vrijwel dagelijks worden genoten van de beste orkesten, solisten en dirigenten ter wereld die zeer uiteenlopende genres spelen. Naast de vele klassieke concerten, kunnen liefhebbers van tango, flamenco, jazz en pop hun hart ophalen. De actuele concertagenda bekijken en stoelen reserveren kan gemakkelijk online op www.concertgebouw.nl/concerten-en-tickets

Robeco SummerNights
Elk jaar vinden in juli en augustus de Robeco SummerNights plaats: betaalbare concerten, speciale programmering en unieke events zoals meet&greets met de artiesten. Voorafgaand aan concerten in de Grote Zaal kan er gedineerd worden in het Robeco Zomerrestaurant in de adembenemende Spiegelzaal. Voor € 36,- p.p. kan er genoten worden van een à la carte 3-gangendiner (aanvang tussen 17.30 en 18.15 uur).

Rondleiding
Het Concertgebouw werd voltooid in 1888 en is een prachtig gebouw om te bezichtigen. Tijdens de rondleiding wordt er een uitgebreid ‘kijkje achter de schermen’ gegeven, waarbij concertzalen, podia, kleedkamers, repetitieruimten en zelfs de artiestenfoyer worden bezocht. Ondertussen vertelt een ervaren gids u anekdotes uit de rijke geschiedenis van Het Concertgebouw. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten, kost €10,- p.p. en vindt gewoonlijk plaats op zondagen 12.30, maandagen 17.00 en woensdagen om 13.30. Tijdens Robeco SummerNights start de rondleiding om 18.15, voorafgaand aan concerten in de Grote Zaal. Meer informatie op www.concertgebouw.nl/rondleidingenKijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Prijzen zijn verschillend. Kijk op onze website www.concertgebouw.nl voor de actuele voorstellingen en prijzen!Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Het Concertgebouw

Concertgebouwplein 10, Amsterdam, Noord-Holland, 1071 LN

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Kijk op onze website www.concertgebouw.nl voor de actuele openingstijden.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten