logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


De Ulebelt
Reviews
Bezienswaardigheid
Recreatie
Natuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Maatmansweg 3
7425 NC Deventer


E-mail:
Website:


Omschrijving:


De Ulebelt in Deventer is een educatief natuur- en milieucentrum en kinderboerderij. Het wil kinderen, jongeren en volwassenen actief betrekken bij natuur, milieu en duurzame ontwikkeling.

Voor de kleintjes van 1 tot 7 jaar is er speelplaats de Takkenbende, een prachtige natuurspeelplek. Voor grotere kinderen is er de fantastische bouwspeelplaats: grazige heuvels met uitkijktorens, touwbruggen en een waterpomp met een kreekje. Oude kleren en laarzen aan en urenlang ravotten! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen bovendien lid worden van de Boerderijclub. Die is bedoeld om kinderen de natuur te laten beleven. Ze mogen helpen om de dieren te voeren en te verzorgen, daarnaast zetten ze zich in bij allerlei seizoensgebonden activiteiten – zaaien en lammetjes verzorgen in het voorjaar, oogsten in de zomer en de herfst.

De Boerderijclub is op dinsdag- of donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00, gedurende zeven weken. De kosten bedragen € 27,50 per kind, en € 25 voor Vrienden van De Ulebelt. Kijk voor meer info op de website. Daarnaast worden er voor volwassenen regelmatig cursussen georganiseerd, bijvoorbeeld Nordic walking, (natuur)fotografie, bijen houden en natuurcursussen. En natuurlijk kun je op het terrein heerlijk wandelen (het hele jaar geopend).Entreeprijzen:


Gratis entreeWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

De Ulebelt

Maatmansweg 3, Deventer, Overijssel, 7425 NC

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Het centrum, het Informatiecentrum en de Kinderboerderij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Op zaterdag gesloten.

In het winterseizoen (globaal van 1 november tot 1 april) zijn het Informatiecentrum en het cafe op zondag gesloten.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten