logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museum TwentseWelle
Reviews
gehandicapt vriendelijk
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede


E-mail:
Website:


Omschrijving:


In museum TwentseWelle wordt het verhaal verteld over hoe de mens de streek Twente, net na de laatste ijstijd betrad en zich hier vestigde. Voor kinderen is er in TwentseWelle heel veel te doen en te beleven. Dus sleep je ouders, opa of oma mee en kom dit leuke museum ontdekken!

Het Grote Verhaal van TwentseWelle begint al in de prehistorie. In de ijstijd liepen hier mammoeten en wolharige neushoorns rond. En nog veel meer prachtige dieren, die je allemaal kunt bekijken. Er is een oud boerderijtje waar je naar binnen kunt gaan. Maar je kunt ook zien hoe een stoommachine werkt. En er zijn allerlei filmpjes, spannend en grappig. In Het Grote Verhaal staat een reusachtig grote vitrine, vol met mooie spullen van vroeger. In die vitrine zitten ook dichte deurtjes en lades. Daar mag je gewoon in kijken. Op sommige lades zit een leuk plaatje. Dat zijn de kinderlades. Met leuke opdrachten, weetjes en spelletjes. Heb jij een goede speurneus? Dan is de speciale speurkoffer misschien wel wat voor jou! Hij is te koop bij de balie van het museum.Entreeprijzen:


Kijk op onze website voor de meest actuele prijzen.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museum TwentseWelle

Het Rozendaal 11, Enschede, Gelderland, 7523 XG

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten