logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Boerderij van de Toekomst
Reviews
Bezienswaardigheid
Sportief
Natuur
Actief
Halve dag
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Beleef de sfeer in deze moderne melkveestal. U kunt bij een rondleidingen krijgen, ontspannen met sport en spel, heerlijk eten, en vergaderen. Kortom het nuttige met het aangename combineren.

Loeigezellig is een vernieuwd concept voor de melkveehouderij.Het werk is bijna volledig door robottechniek overgenomen. Het melken, het voeren, het schoonhouden van de roosters en zelfs het borstelen van de koeien gebeurd met robot techniek. De 3 R's, de rust, de reinheid en de regelmaat is volledig onder controle in onze duurzame stal. De koeien worden alleen maar positief geprikkeld om goed te presteren. Vrij koeverkeer en een ongedwongen bestaan leidt tot minder stress, waardoor de koeien rustig, relaxt en gezond zijn, hierdoor presteren zij nog beter. Het is een lust voor het oog, en zeer indrukwekkend. Naast een rondleiding zijn er ook allerlei activiteiten. Laat u verrassen op de boerderij van de toekomst.Entreeprijzen:


Gratis entreeWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Boerderij van de Toekomst

Vrijkebomenweg 9, Ospel, Limburg, 6035 SC

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Reserveren op afspraak

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten