logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Huifkarcentrum De Kronkel
Reviews
Bezienswaardigheid
Recreatie
Natuur
Actief
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Assel 12
7346 AK Hoog Soeren


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Een middagje de bossen in op een mooie huifkar wie wil dat nu niet? Een rit in de huifwagen,Boogschieten, klootschieten, kompaslopen, binnen- en buitenspelen of een heerlijke wandeling naar het Kootwijkerveen. Bij dit huifkarcentrum is veel mogelijk, maar u kunt in overleg ook zelf een programma samenstellen.


De rustige omgeving, de gastvrijheid en de ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat U zich al snel thuis voelt. Actief bezig zijn, maar wel ontspannen, vooral in de buitenlucht. Samen in een grote huifwagen met een twee- of driespan fjordenpaarden ervoor, genieten van een mooie tocht door de prachtige bossen en heidevelden. Dit kan het hele jaar door. De huifwagens zijn voorzien van kachels, gestoffeerde banken, klaptafels, grote ramen en een gemakkelijk trapje als instap. De kinderen mogen eventueel op de bok bij de koetsier.Wilt U mennen dat kan. Vooraf krijgt u instructies over het paard en het mennen. Daarna gaat u met een uitgebreide routebeschrijving op pad in een huifwagentje, getrokken door een lief mak fjordenpaard.Entreeprijzen:


Zie prijslijst website voor alle verschillende mogelijkheden en arrangementenWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Huifkarcentrum De Kronkel

Assel 12, Hoog Soeren, Gelderland, 7346 AK

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Wo-Zo 10:00-17:00 uur

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten