logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Bonnefanten Museum
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Avenue Céramique 250
6221 KX Maastricht


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Het Bonnefantenmuseum laat zien dat het een goede zet is om ook aandacht te besteden aan kunstenaars die bij het grote publiek onbekend zijn, maar wiens werken uitblinken in stijl en techniek. Ook in 2012 zijn er weer vele tentoonstellingen te bezichtigen, voor elke kunstliefhebber een mooie ervaring ook eens kunst vanuit een ander oogpunt te zien. De collectie van het museum kent een nog jonge geschiedenis. Pas sinds twintig jaar is er sprake van een heus collectiebeleid.

Dit geldt voor de hedendaagse kunst maar evenzeer voor de kunst van oudere datum. De belangrijkste ensembles bestaan uit een zogeheten basiscollectie hedendaagse kunst met werken van internationaal gerenommeerde kunstenaars, gerelateerd aan bewegingen als Concept, Minimal Art en Arte Povera. Ook zijn er allerlei permanente werken het hele jaar door. Ook de regionale Limburgse kunstenaars worden niet vergeten, Ze worden ook permanent het hele jaar door tentoongesteld. Door de vele tentoonstellingen is er het hele jaar voor diverse stromen kunstliefhebbers iets te bezichtigen.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Volwassenen € 9,00

13 t/m 18 jaar € 4,50

Studenten € 4,50

Kinderen t/m 12 jaar gratisWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Bonnefanten Museum

Avenue Céramique 250, Maastricht, Limburg, 6221 KX

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

di-zo 11:00-17:00

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten