logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museum het Zwanenbroedershuis
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Hinthamerstraat 94
5211 MS s-Hertogenbosch


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Museum het Zwanenbroedershuis is een bezoek meer dan waard; naast het ervaren van de rijke historie van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap, zijn er vele cultuurhistorisch waardevolle voorwerpen te bezichtigen. Bijvoorbeeld unieke 15e en 16e eeuwse muziekboeken, houtsnijwerken en de drinkbeker van Willem van Oranje.

Het Zwanenbroedershuis heeft twee belangrijke functies. In de eerste plaats fungeert het als eigen huis waar de leden van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap regelmatig bijeenkomen. Daarnaast dient het Zwanenbroedershuis als museum, waar gednteresseerden kennis kunnen maken met de geschiedenis van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap en de cultuurhistorisch waardevolle voorwerpen die in het bezit zijn van de Broederschap. Er worden rondleidingen gegeven. Daarnaast is het Zwanenbroedershuis op afspraak open voor bijzondere gelegenhedenEntreeprijzen:


Volwassenen en kinderen: € 5,-

Starttarief voor groepen: € 50,-
(is incl. 10 entreekaarten)

De Museumjaarkaart is NIET geldigWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museum het Zwanenbroedershuis

Hinthamerstraat 94, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5211 MS

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Het museum is op dinsdag, donderdag en zondag van 13:30 uur tot 16:30 uur geopend. Voor groepen is tevens bezoek op andere dagen mogelijk na reservering via de Kring Vrienden 's-Hertogenbosch.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten