logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museum Goemanszorg
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Molenweg 3
4315 CE Dreischor


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg geeft een beeld van het boerenleven aan het begin van de vorige eeuw tot aan de jaren ‘50.

Het is ondergebracht in een 18e-eeuwse boerderij. Het museum geeft een beeld van het boerenleven aan het begin van de vorige eeuw tot aan de jaren ‘50, toen de mechanisatie van de landbouw zijn intrede deed. Er is een compleet ingerichte boerenwoning in de sfeer van de twintiger jaren met een deftige woonkamer, authentieke kelders, een bedstede, een keuken en een origineel opkamertje. Rondom het museum is een tuin aangelegd met oude en hedendaagse landbouwgewassen, kruiden en fruitbomen. Er is een uitgebreide collectie oude landbouwwerktuigen en ambachtelijk gereedschap.Entreeprijzen:


€ 5,- volwassenen
€ 2,50 kinderen 4 t/m 15 jaarWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museum Goemanszorg

Molenweg 3, Dreischor, Zeeland, 4315 CE

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

di t/m vr 10:00 tot 17:00 uur, za, zo, ma, feestdagen 12:00 tot 17:00 uur - april en oktober: 12:00 17:00 uur wintermaanden op afspraak

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten