logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Kunstcentrum de Appel
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Prins Hendrikkade 142
1011 AT Amsterdam


E-mail:
Website:


test

Omschrijving:


Internationaal georiënteerd kunstencentrum. Sinds 1975 toonaangevend podium voor onderzoek en presentatie van hedendaagse beeldende kunst.

Kunstcentrum de Appel programmeert tentoonstellingen en performances van beeldend kunstenaars, choreografen en theatermakers. Hiernaast verzorgt het onder de titel ‘Appel on the side’ een zeer breed scala aan events, variërend van inleidingen tot meerdaagse conferenties. Als uitgever publiceert de Appel kunstenaarsboeken en -monografieën, periodieken en essaybundels. Sinds 1994 verzorgt de Appel het acht maanden durende Curatorial Programme. In dit verdiepingstraject krijgen jonge curatoren uit verschillende werelddelen vaardigheden aangeleerd en ervaringen aangeboden. Deze kunnen zij als voedingsbron gebruiken in hun verdere professionele carrière. Het programma omvat theorielessen, workshops, excursies, opdrachten en leerzame confrontaties. De thematische focus ligt op ‘context-responsive curating’ en de presentatie van kunst in de publieke ruimte.Entreeprijzen:


12-18jr. en 65+ € 4,50
Volwassenen  € 7,-Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Kunstcentrum de Appel

Prins Hendrikkade 142, Amsterdam, Noord-Holland, 1011 AT

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

di-zo 11:00-18:00

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten