logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Museonder
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Apeldoornseweg 250
7351 TA Hoenderloo


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Ooit wel eens letterlijk en figuurlijk een kijkje onder de grond genomen? Dat kan in het Museonder. Het Museonder is het eerste ondergrondse museum ter wereld en is gevestigd in het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Het Museonder geeft een verrassend beeld van alles wat er onder het aardoppervlak leeft en geleefd heeft. De tentoonstelling neemt je mee, steeds dieper en dieper de bodem in. Uiteindelijk beland je zelfs in het middelpunt van de aarde. Onderweg zijn de meest curieuze dingen te ontdekken: een compleet wortelstelsel van een 135 jaar oude boom, stenen die hun verhaal van herkomst vertellen als je er je hand op legt en er is een waterlaboratorium. Ook liggen er de botten van dieren die al duizenden jaren zijn uitgestorven.Een bezoek aan het Museonder is inbegrepen in de prijs van een entreekaartje voor het Park.Entreeprijzen:


Volwassenen  € 8,20
Kind 6 t/m 12 jr € 4,10Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Museonder

Apeldoornseweg 250, Hoenderloo, Gelderland, 7351 TA

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Dagelijks 09:30 - 17:00 Van apr t/m okt tot 18:00

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten