logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Kunstfort bij Vijfhuizen
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Fortwachter 1
2141 EE Vijfhuizen


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Het Kunstfort bij Vijfhuizen is een historische locatie. Het is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 135 kilometer lange verdedigingslinie die tussen 1880 en 1914 is aangelegd om hoofdstad Amsterdam te beschermen.

Het Kunstfort Vijfhuizen is in de afgelopen tien jaar volledig gerestaureerd en is nu een centrum voor aktuele kunst.Certain Gardens is de titel van een prikkelend nieuw jaarprogramma. De drie hoofdprojecten in 2012 grijpen in elkaar en bestaan ieder uit een tentoonstelling, workshops, lezingen, forumgesprekken en een ‘groeiproject’; een kunstwerk dat langere tijd in ontwikkeling blijft. Ieder van de drie projecten vertegenwoordigt één kenmerkend fenomeen van het landschap in de omgeving: In het voorjaar is dat Geluid; tijdens het zomerproject gaat het over Leegte&Hiaten; in het najaar is het thema de Militaire Geschiedenis & Oorlog. Aan de hand van kunstwerken, performances en publieksactiviteiten zijn de thema’s op verschillende manieren te beleven.Entreeprijzen:


Kinderen tot 12 jaar gratis
Kinderen van 12 t/m 18 jaar € 1,50
Volwassenen € 3,50Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Kunstfort bij Vijfhuizen

Fortwachter 1, Vijfhuizen, Noord-Holland, 2141 EE

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Kunsttentoonstelling vr-zo van 13:00-17:00 uur

Fortterrein: di-vr 10:00-22:00u.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten