logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Klimbos Simia
Reviews
Sportief
Natuur
Actief
Halve dag
van 11 tot 20 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Wilt U een superdag beleven? Op een prachtlocatie midden in het bos worden meerdere uitdagende en avontuurlijke activiteiten georganiseerd.

Simia ligt midden op de Veluwe tussen Otterlo en Ede. Een rustig gelegen plek aan de rand van het bos op het terrein `s Heeren Loo. Het terrein en de ligging is ideaal voor onze buiten-activiteiten. Klimbos Simia ligt midden op de Veluwe tussen Otterlo en Ede. Een rustig gelegen plek aan de rand van het bos op het terrein `s Heeren Loo. Het terrein en de ligging is ideaal voor onze buiten-activiteiten.Simia, het Latijnse woord voor Aap, staat gelijk aan plezier, saamhorigheid, klimmen, klauteren, speelsheid en samenwerking! Er zijn zat mogelijkheden aan activiteiten in het kader van een bedrijfsuitje, teambuilding, sportinstuif, vrijgezellenfeest, verjaardag, familiedag of gewoon zomaar lekker actief bezig zijn in de buitenlucht.Kijk voor korting op toegangskaartjes op: Uit met Korting

Entreeprijzen:


Klimbos 8 t/m 12 jaar  € 3,-
13 t/m 17 jaar             € 15,-
Volwassenen             € 17,-Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Klimbos Simia

Apeldoornseweg 60, Wekerom, Gelderland, 6733 SC

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Ma-Vr 12:00-18:00 uur Za,Zo 10:00-18:30 uur

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten