logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Speelboerderij `T Klokuus
Reviews
Actief
Halve dag
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Wissekerkseweg 6
4458 SH 's-Heer Arendskerke


E-mail:
Website:


Omschrijving:


‘t Klok ‘Uus bestaat uit een binnen- en buitenspeeltuin. Er is een familierestaurant waar je terecht kunt voor een drankje, lunch of diner.

‘t Klok ‘Uus bestaat uit een binnen- en buitenspeeltuin. Binnen zijn klimrekken, glijbanen en kruipbuizen. Voor kleintjes is er een aparte speelhoek met miniglijbaan en ballenbak. Buiten kunnen kinderen zich vermaken op het overdekte springkussen, de waterglijbaan, de trampoline, de klimtoren en de skelterbaan. Voor kleine kinderen is er een apart pleintje met een springkussen, trampoline en zandbak. Er zijn ook fietsjes beschikbaar. Vanaf het terras is het makkelijk om de kinderen in de gaten te houden. De speelboerderij biedt diverse arrangementen voor kinderfeestjes, zoals een high tea, boerengolf en outdoor lasergamen. Er is een familierestaurant waar je terecht kunt voor een drankje, lunch of diner.Entreeprijzen:


€ 5,50 voor alle kinderen die gebruikmaken van de attractiesWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Speelboerderij `T Klokuus

Wissekerkseweg 6, 's-Heer Arendskerke, Zeeland, 4458 SH

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

wo: 10:00 tot 20:00 uur, vr en za 10:00 tot 21:30 uur

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten