logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Grenzland Draisine
Reviews
Bezienswaardigheid
Sportief
Recreatie
Natuur
Actief
Hele dag
van 0 tot 10 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Spoorlaan
6562 AL Groesbeek


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Grensoverschrijdende fietslorrieroute vanaf onder meer Groesbeek Plezier op het spoor: een tocht met de Grenzland-Draisine. Twee fietslorrieroutes zijn er, een van in totaal 20 km van Kranenburg (D) naar Kleve (D) en terug en een grensoverschrijdende van 11 km van Kranenburg naar Groesbeek (NL) en terug (of andersom, vanuit Groesbeek dus). Dat is beweging, ontspanning, plezier. Ook voor familie- of bedrijfsuitjes. Op een lorrie zit je met plusminus z’n vieren, maar er zijn ook clublorries voor maximaal 14 personen. Kleve, Groesbeek en Kranenburg zijn interessante stadjes om even rond te hangen. U komt door prachtige natuur en langs dito molens. Officiële vestiging Grenzland-Draisine Gmbh: Bahnhofstraße 15, 47559 Kranenburg (DL). Fietslorriestation Groesbeek: Spoorlaan. Vanaf station Nijmegen ieder kwartier bus 5 naar Groesbeek.Entreeprijzen:


Ma-vr € 10,00 p.p.
Vrij-zo en feestdagen € 12,00 p.p.
0-2 jaar gratis
3-14 jr 50% kortingWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Grenzland Draisine

Spoorlaan, Groesbeek, Gelderland, 6562 AL

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Vanuit Groesbeek 09:00, 13:00 en 17:00, vanuit Kleve naar Kranenburg 11:00 en 15:00 17:00 uur alleen als het lang genoeg licht blijft, globaal mei-aug

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten