logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Vloed Kanosport
Reviews
Sportief
Recreatie
Actief
Halve dag
van 51 euro tot hoger
van 21 tot 50 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Rechtsestraat 1
3151 HN Hoek van Holland


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Iedereen die van sport en water houd moet dit eens geprobeerd hebben. Sinds de oprichting begin 1998 is Vloed een echt begrip geworden wat betreft het brandingkajakken in Nederland. U kunt allerlei kayak activiteiten volgen zoals, cursussen, beacharrangementen, op maat programma's.

Voor de ware zeeliefhebber is branding kayaken een geweldige ervaring! U volgt een cursus en maakt gebruik van de nieuwste modellen kajaks en sit on tops. Plezier hebben, samen dingen doen, voor een dagje uit is het strand van Hoek van Holland behalve geschikt voor kayakvaren ook voor spelen in het zand, raften, vliegeren of varen met een sit-on-top op de golven van de zee. Disc-golven, mountainbiken, steppen,wandeltochten met of zonder gps, ja, zelfs klimmen op een heuse berg van 8 meter hoog en abseilen met een tokkel is ook mogelijk! Volledige dagen of een dagdeel lekker sporten. Grote groepen van 200 personen, groepjes van 20 personen of u alleen, alles is mogelijk op het strand van Hoek van Holland.Entreeprijzen:


Kik voor de diverse arrangementen op onze website.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Vloed Kanosport

Rechtsestraat 1, Hoek van Holland, Zuid-Holland, 3151 HN

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

1 maart-1 december Elke zondag geopend Groepsafspraken altijd mogelijk

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten