logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


De Voetbal Experience
Reviews
Bezienswaardigheid
Museum
Cultuur
Halve dag
van 11 tot 20 euro
Alle leeftijden

Adresgegevens:


Podium 19
4337 WV Middelburg


E-mail:
Website:


Omschrijving:


De Voetbal Experience is een plek waar u voetbal kunt spelen, kijken, luisteren, ruiken en voelen. Waar u voetbal beleeft. Voetbal is een rollercoaster van snel wisselende gemoedstoestanden en dat is een boeiend gegeven. Lachen en huilen, euforie en frustratie, liefde en haat, trots en schaamte, juichen en schelden: u gaat het allemaal beleven!

De Voetbal Experience gaat ook over de onvoorspelbaarheid van voetbal. De grillen van het noodlot. De ondraaglijke rondheid van de bal. Dus is het geen museum, maar is het onvoorspelbaar, meeslepend, overdonderend. Net als voetbal zelf. Naast de beker van het EK in '88 en het shirt waar Marco van Basten drie keer in scoorde, beleeft u voetbal in de skillzone. Hier test u uw voetbalkwaliteiten, probeert u uw commentatorkwaliteiten uit, komt u alles te weten over grote voetballers allertijden en ontdekt u voetbal met een knipoog in Fabulous Las Voetbal. Hier ziet u bijzondere voetbaltrends, mooie voetbalbenen en wordt buitenspel uitgelegd door vrouwen ... Ook voor de niet-voetballiefhebber een niet te missen attractie! Voetbal is emotie, voetbal is spelen, voetbal is leven. Dus kom naar de Voetbal Experience!Entreeprijzen:


€ 17,50,- per persoonWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

De Voetbal Experience

Podium 19, Middelburg, Zeeland, 4337 WV

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Zie website

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten