logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Dutch Water Dreams
1 Reviews
Sportief
Recreatie
Actief
van 21 tot 50 euro
van 11 tot 20 euro
Volwassenen
Jongeren
Kinderen

Adresgegevens:


Van der Hagenstraat 3
2722 NT Zoetermeer


E-mail:
Website:


Omschrijving:


Dutch Water Dreams maakt watersportdromen werkelijkheid! Liefhebbers van watersport hoeven niet meer uit te wijken naar het buitenland, maar kunnen gedurende het hele jaar terecht bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer, het grootste Wildwatersportcomplex van Europa!

Bodyboarden (vanaf 6 jaar) Het Bodyboarden vindt plaats op onze Flowriders en is meer dan op uw buik door het water spetteren. Het is een kwestie van balans, techniek en plezier. Liggend op uw board kunt u al snel diverse tricks onder de knie krijgen! Flowboarden (vanaf 8 jaar) Wilt u nog meer uitdaging? Ga dan de ultieme beleving van het Flowboarden aan, waarbij u staat op het board! Ook deze activiteit vindt plaats op de Flowriders en houdt volgens de kenners het midden tussen surfen, snowboarden en skateboarden. Raften (vanaf 12 jaar) Bij het Raften daalt u een 300 meter lange kunstmatige wildwaterrivier af in een opblaasbare boot (raft) die speciaal voor deze activiteitis ontwikkeld. Bij deze activiteit is er altijd een instructeur aanwezig die u de beginselen van het Raften uitlegt en tevens de stuurman van de boot is. Het zal een heftige, maar onvergetelijke ervaring worden! Alle activiteiten staan onder begeleiding van professionele instructeurs!Entreeprijzen:


Raften, kanoën, hotdoggen: € 29,00 p.p.p.u. 
Hydrospeeden, tuben           € 18,00 p.p.p.u.
Bodyboarden                        € 26,00 p.p.p.u.
Flowboarden                        € 29,00 p.p.p.u.Wilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Dutch Water Dreams

Van der Hagenstraat 3, Zoetermeer, Zuid-Holland, 2722 NT

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Algemene score gebasseerd op 1 review(s):
(0)
Kwaliteit
 0/10
Bereikbaarheid
 0/10
Plezier
 0/10
Prijs/Kwaliteit
 0/10
schreef op 2016-07-03 00:02:38
Failliet !!!! (0.00)
"Sinds 5 oktober 2015 failliet.. Dus verouderde informatie"
Kwaliteit
 (0/10)
Bereikbaarheid
 (0/10)
Plezier
 (0/10)
Prijs/Kwaliteit
 (0/10)

flowrider: juli tot september dagelijks geopend, september tot januari wo, do, vr, za, zo geopend, ma en di op basis van beschikbaarheid – wildwaterbaan: 15 maart tot 15 november za en zo geopend, ma t/m vr op basis van beschikbaarheid, zie website voor actuele openingstijden

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten