logo
Zoeken naar:
Provincie:
 
Doelgroep:
Prijzen:
Dagbesteding:
Thema:
Soort:

Front-banner-Park-Bee


Speelboerderij De Vossenberg
Reviews
Actief
Halve dag
van 0 tot 10 euro
Gezinnen
Kinderen

Adresgegevens:


Tilburgsebaan 42
5126 PH Gilze

Telefoon: 0161-456686
E-mail:
Website: http://www.devossenberg.net


Omschrijving:


Speelboerderij De Vossenberg is een speelboerderij, gelegen in een mooie, rustige en landelijke omgeving aan de rand van Gilze. De speelboerderij bestaat uit een binnenspeeltuin van 800 m2, met een grote klimkooi voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinsten

. Daarnaast is de bovenverdieping helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de creatieve kinderen. Deze ruimte is ongeveer 200 m2 groot. Er is een uitgebreide bar en een keuken. In 2007 is de speelboerderij uitgebreid met een buitenspeeltuin en een mooi terras, zodat op de dagen met mooi weer iedereen buiten kan genieten van de rust en de ruimte. De speeltuin is voor kinderen van 1 jaar t/m 12 jaar, onder begeleiding van minimaal één volwassene.Entreeprijzen:


Kinderen van 1 t/m 12 jaar: € 6,- per kind
Ouders en begeleiders gratisWilt u extra informatie of reserveren?


Bent u enthousiast geraakt over dit uitje maar heeft u nog een vraag of wilt u een reservering maken? Klik dan op de button hiernaast en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag of reservering beantwoorden!

Speelboerderij De Vossenberg

Tilburgsebaan 42, Gilze, Noord-Brabant, 5126 PH

Routeplanner

Type hier uw vertrekadres:

Woensdag en vrijdag 9.30 uur tot 19.00 uur, zaterdag-zondag 10.00 uur tot 19.00 uur. In bijna alle schoolvakanties van het zuiden van Nederland van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Deel opTwitterDeel op LinkedInStuur door naar een vriendPrinten van deze pagina
FacebookTwitterLinked InStuur naar een vriendPrinten